Miesiąc pamięci narodowej - Płoza-Doliński, Marek (1950-2017); Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([S.l.] : KAW, 1985)
Plakat, róża w odceniu obozowego pasiaka.
Keywords: Święta -- Polska -- 1945-1990 -- plakaty