Obchody 75-lecia nadania praw miejskich Sopotowi / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia otwarcie wystawy prac dziecięcych z okazji 75-lecia nadania praw miejskich Sopotowi, 1977 r.