Duchowość maryjna w życiu i nauczaniu Prymasa Tysiąclecia / Teofil Siudy. - Siudy, Teofil (1947- ).
1. U źródeł maryjnej duchowości Prymasa Tysiąclecia. 2. Teologiczne uzasadnienie oddania Matce Bożej. 3. "Wszystko postawiłem na Maryję" - owoce maryjnej duchowości oddania.