Duchowość maryjna w życiu i nauczaniu Prymasa Tysiąclecia - Siudy, Teofil (1947- ). (2002)
1. U źródeł maryjnej duchowości Prymasa Tysiąclecia. 2. Teologiczne uzasadnienie oddania Matce Bożej. 3. "Wszystko postawiłem na Maryję" - owoce maryjnej duchowości oddania.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: La spiritualité mariale dans la vie et l'enseignement du Cardinal Stefan Wyszyński, Primat de Pologne.
Streszczenie w języku francuskim.