[Afisz teatralny. Incipit:] Repertuar w dniach "Święta Morza" ... Jak wam się podoba ... Ludzie są ludźmi / Miejski Teatr "Wybrzeże" Gdynia. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz teatralny informujący o przedstawieniu "Jak wam się podoba" w dniach 23-26.06.1947 r. oraz przedstawieniu "Ludzie są ludźmi" w dniach 27-29.06.1947 r. Inscenizacja, reżyseria i dekoracje: Iwo Gall.