Spotkania Jesienne 1966 : Klub studentów wybrzeża - żak. ([wydawca nieznany], 1966)
Plakat z programem od 21-26 listopada 1966 r. W programie m. in.: Festiwal Młodych Muzyków, Kongres Wizjonerów, XX-lecie Chóru AMG, 10-lecie Teatrzyku Rąk CO-TO, kabaret To-Tu, Studencki Teatr Politechniki Gdańskiej.