Spotkania Jesienne 1966 : Klub studentów wybrzeża - żak. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1966)
Plakat z programem od 21-26 listopada 1966 r. W programie m. in.: Festiwal Młodych Muzyków, Kongres Wizjonerów, XX-lecie Chóru AMG, 10-lecie Teatrzyku Rąk CO-TO, kabaret To-Tu, Studencki Teatr Politechniki Gdańskiej.
Keywords: Klub Studentów Wybrzeża "Żak"; Teatr Pantomimy Rąk i Przedmiotów Co To; Cyrk Rodziny Afanasjeff; 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Konkursy i festiwale teatralne; Konkursy i festiwale literackie; Gdańsk (woj. pomorskie); Plakat