[Sopot 1947 - Międzynarodowe Targi Gdańskie] (s.n.], 1947)
Przedstawia Sopot w sierpniu 1947 roku podczas Międzynarodowych Targów Gdańskich: pawliony targowe, ulica Grunwaldzka, wnętrze kawiarni na molo.