[Sopot 1947 - Międzynarodowe Targi Gdańskie] ([S.l. : s.n.], 1947)
Przedstawia Sopot w sierpniu 1947 roku podczas Międzynarodowych Targów Gdańskich: pawliony targowe, ulica Grunwaldzka, wnętrze kawiarni na molo.
W prawym dolnym rogu każdego zdjęcia: KADE film SOPOT-VIII-1947, oraz herb targów.
Keywords: Międzynarodowe Targi Gdańskie (1947-?) -- fotografie; Sopot (Polska) -- 1945- -- fotografie