[Widok na Kościół Mariacki w Gdańsku od strony ul. Św. Ducha] Paul Kreisel. - Kreisel, Paul (1891-1982) (s.n., 1920)
Widok na Kościół Mariacki w Gdańsku od płn-zach., znad dachów domów ul. Św. Ducha, z widocznym fragmentem ul. Szewskiej (Korkenmachergasse).