[Afisz teatralny. Incipit] Gwidona Trzywdar-Rakowskiego Jeńcy : poemat dramatyczny w 3 aktach Lucjana Rydla / Teatr Miejski w Słupsku. (Teatr Miejski, 1946)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 29.08.1946 r. w Teatrze Miejskim w Słupsku.