[Afisz teatralny. Incipit] Evaristo Gherardi - Arlekin z Zielonego Przylądka = Foire St. Germain / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 4.05.1974 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Abdellah Drissi, scenografia Jadwiga Pożakowska.