Ex Libris Jacka Molla / Zbigniew Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). ([wydawca nieznany], 1982)
W półkolistym łuku postać nagiej dziewczyny, obok dwie cebulki, u dołu napis: Ex Libris Jacka Molla. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.