Ulica Długa, ruiny kamieniczek Nr 37 i 38 przed odbudową [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1951)
Przedstawia zachowany portal kamienicy nr 37 przy ul. Długiej, w głębi widoczne kamienice przy ul. Ogarnej, 1951 r.