Ulica Długa, ruiny kamieniczek Nr 37 i 38 przed odbudową - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1951)
Przedstawia zachowany portal kamienicy nr 37 przy ul. Długiej, w głębi widoczne kamienice przy ul. Ogarnej, 1951 r.
Tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulica Długa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie