[Gdańsk - fragment Bramy Wyżynnej] - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk - Wrzeszcz, 1945)
Przedstawia fragment Bramy Wyżynnej z herbem Rzeczpospolitej, ok. 1950 r.
Data i tyt. nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie