[Targ Rybny w Gdańsku z Basztą Łabędź - widok w kierunku wschodnim] B. Hellingrath. - Hellingrath, Berthold (1877-1954) (1905)
Widok na fragment wsch. pierzei Targu Rybnego w Gdańsku - od lewej: ściana domu nr 45, Baszta Łabędź, dom nr 44 i część domu nr 43.