[Afisz. Incipit] W niedzielę, dnia 30-go stycznia 1949 r. ... w sali posiedzeń Starostwa Morskiego w Wejherowie zostanie ogłoszony referat przez ob. posła Stefańskiego ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o odczycie.