Albrechts Höhe Rüchel Kleist U. Weickhmanns Platz Friedrichs Höhe [Julius Gottheil]. - Gottheil, Julius (1810-1868) (Lith. b. Wedel in Danzig, 1842)
Przedstawia trzy widoki z Góry Sobótka i lasów Jaśkowej Doliny w Gdańsku, kolejno: punkt widokowy na wzgórzu Albrechta, nazwany na cześć najmłodszego syna króla Prus Fryderyka Wilhelma III, owalne polanki z miejscami do wypoczynku i trasy spacerowe, wzgórze księcia Fryderyka Wilhelma z widokowym tarasem.