"Henrietta" : Dojarka / artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1949)
Przedstawia dojenie krów przez dojarkę ze spółdzielni preedukacyjnej we wsi Lichnowy w powiecie tczewskim, 1949 rok.