Akcja Cyrk : Cyrk Rodziny Afanasjeff Bis Teatr Miniatura - 19 listopada 2004 / opracowanie merytoryczne i graficzne Tadeusz Szkutnik, Alina Afanasjew, Jerzy Afanasjew. - Skutnik, Tadeusz (1947-2011) ([wydawca nieznany], 2004)
Druk upamiętniający występ Cyrku Rodziny Afanasjeff w ramach 7. Festiwalu Teatrów i Kabaretów Studenckich.