Członek L. M. to bojownik o polskie morze. ([Gdynia : s.n., 1946)
Afisz propagandowy.
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego PAN BG.
Keywords: Liga Morska (1944-1953) -- druki ulotne; Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne