Ratusz Gł[ówny] w odbudowie Prof. Mgr. Inż. Stanisław Obmiński, statyk Politechniki Gdańskiej, konstruktor przy odbudowie Ratusza i kościoła NP Maryi na wieży Ratusza Głównomiejskiego / [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia prof. Stanisława Obmińskiego na wieży Ratusza Głównego Miasta, 1950 r.