[Afisz. Incipit] Ogłoszenie o utworzeniu komisji cennikowej - Gąsowski, Feliks (Elbląg : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o utworzeniu komisji cennikowej 21.11.1946 roku.
Keywords: Ceny -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.