Konzert : mit Werken für Soli, Chor, Orchester und Orgel / Danziger Sing-Akademie. ([s.n., 1916)
Program koncertu wraz z tekstem pieśni, który miał miejsce w St. Johanniskirche (kościół św. Jana) w Gdańsku 13 marca w czasie I wojny światowej (1916-1918).