H. W. Aus der Exlibris Sammlung Dr. Hermann Wiese - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([Warszawa, 1985)
W ramce monogram H. W. i napis: Aus der Exlibris Sammlung Dr. Hermann Wiese.
Miejsce wyd. wg działalności aut.
Na odwrociu oł. nazwisko aut., technika graf. i data.