Medal. Izba Wełny w Gdyni 1965-1975. - Stasiński, Józef (1927-2019) ([Izba Wełny], 1975)
Medal. Awers: Po środku znak firmowy przedsiębiorstwa, wokoło napis: Izba Wełny W Gdyni 1965-1975. Rewers: Napis wokoło baranich rogów: Gdynia Wool Federation1965-1975.