Widok z Bastionu św. Gertrudy na domy i Małą Zbrojownię Foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia widok z bastionu św. Gertrudy na Małą Zbrojownię i kamienicę za Zbrojownią, 1987 r.