I. W. von Archenholz / S. Halle. - Halle, Johann Samuel Ludwig (czynny 1789-1808) (1790)
Przedstawia portret Johanna Wilhelma von Archenholza, urodzonego w Gdańsku pruskiego oficera, profesora historii i publicysty.