Janina Porazińska - Koziołeczek / Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku. (Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku, 1953)
Afisz przedstawienia. Reżyseria Natalia Gołębska, lalki Zofia Stanisławska-Hawurkowa, dekoracje Ryszard Krupowicz, muzyka Jerzy Dobrzański, kierownik literacki Lech Bądkowski, kierownik muzyczny Józef Grzesik.