Janina Porazińska - Koziołeczek - Państwowy Teatr Lalki i Aktora Miniatura (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku, 1953)
Afisz przedstawienia. Reżyseria Natalia Gołębska, lalki Zofia Stanisławska-Hawurkowa, dekoracje Ryszard Krupowicz, muzyka Jerzy Dobrzański, kierownik literacki Lech Bądkowski, kierownik muzyczny Józef Grzesik.
Keywords: Państwowy Teatr Lalki i Aktora Miniatura (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.