[Afisz. Incipit:] Młodzieżowy Klub ZMS "Ster" Stoczni Gdańskiej przedstawia Karuzelę Humoru i Piosenki ... ([wydawca nieznany], 1966)
Afisz informujący o występie. W programie: humor, satyra, skecze, monologi, parodie, piosenki. Wykonawcy: Jacek Niemkiewicz, Roman Sawka, Ewa Wojtiuk, Marek Żukowski, Wanda Zimna. Reżyseria: Józef Zacharewicz. Program dozwolony od lat 16-tu.