Polski Związek Chórów i Orkiestr w Gdańsku i Wydział Kultury i Sztuki Urzędu Miejskiego w Gdańsku serdecznie zapraszają. - Polski Związek Chórów i Orkiestr. Oddział (Gdańsk).; Gdańsk (Polska). Urząd Miejski. Wydział Kultury i Sztuki ([S.l. : s.n.], 1988)
Zaproszenie na koncert w dniu 31.01.1988.
Keywords: Zaproszenia -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990.