[Afisz. Incipit] Koło PPS Gazownia Miejska urządza dnia 5.VII.1947 r. godz. 19 Wielką Zabawę Taneczną ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zabawie w sali Szkoły nr 2 przy ul. Robotniczej w Elblągu z udziałem orkiestry "Huragan" pod batutą K. Waleszczaka.