Boek Over Schilderkunst - Exlibris W. J. J. Van Rossum / [J. Battermann]. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1960)
Mężczyzna z paletą w ręku przy sztaludze, na której jest obraz - akt kobiecy, napis u góry półkoliście: Boek Over Schilderkunst - Exlibris W., u dołu: J. J. Van Rossum.