Dwoje z wielkiej rzeki od Szczecina do Koźla trwa romans na Odrze - Stachurski, Marian (1931-1980).; Centrala Wynajmu Filmów (Warszawa). ([Warszawa] : CWF, 1958)
Przedstawia rysunek postaci mężczyzny stojącego w łodzi i trzymającego gitarę. Na pierwszym planie komin statku.
Na plakacie dodatkowe informacje: reżyser Konrad Nałęcki; wykonawcy: T. Białoszczyński, B. Wrzesińska, B. Bilewski; film prod. polskiej; ZAF "Start".
Sygn. po prawej stronie: Stachurski.
Data wydania wg: http://www.cinemaposter.com.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.