Ex Musicis Zofii Śliwińskiej H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) (1967)
Przedstawia zapis nutowy na tle linii falistych. Napis: Ex Musicis Zofii Śliwińskiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.