Exlibris Dr. Arthur Brăuer / [Jan Battermann]. - Battermann, Johannes (1909-1999) ([wydawca nieznany], 1957)
Naga postać kobieca, napis u góry: Exlibris, u dołu: Dr. Arthur Brăuer. Sygnatura artysty (monogram JB) w obrębie kompozycji.