Exlibris Dr. Arthur Brăuer - Battermann, Johannes (1909-1999).; Bräuer, Arthur (1899-1972). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1957)
Naga postać kobieca, napis u góry: Exlibris, u dołu: Dr. Arthur Brăuer. Sygnatura artysty (monogram JB) w obrębie kompozycji.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty, data według bibliografii.
Strona Frederikshavn Kunstmuseum, dostęp 08.11.2018
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Holandia -- 1945-1970.