[Afisz teatralny. Incipit] Aleksander Fredro - Śluby panieńskie / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1974)
Afisz teatralny premiery, która miała miejsce 23.02.1974 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Tadeusz Byrski, scenografia Ali Bunsch.