Ex Libris Paul Kanger - Kaljo, Richard (1914-1978).; Kanger, Paul. ([Miejsce nieznane], 1964)
Mężczyzna trzymający ramę obrazu, z której klęcząca dziewczyna wyciąga rękę z suwmiarką, napis: Ex Libris Paul Kanger.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Estonia -- 1945-1970.