[Afisz teatralny. Incipit:] Molier - Świętoszek / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1974)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 18.10.1974 r. w sali Domu Rzemiosła w Gdyni ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Jerzy Sopoćko, scenografia Jerzy Krechowicz.