[Afisz teatralny. Incipit:] Molier - Świętoszek - Teatr Dramatyczny (Gdynia). (Gdynia : Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1974)
Afisz informujący o premierze, która miała miejsce 18.10.1974 r. w sali Domu Rzemiosła w Gdyni ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Jerzy Sopoćko, scenografia Jerzy Krechowicz.
Keywords: Teatr Dramatyczny (Gdynia) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.