[Afisz. Incipit:] Dnia 6 października ... na Stadionie Miejskim w Sopocie ... odbędzie się mecz piłkarski o mistrzostwo Polski K.S. Z.W.M. "Zryw" ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o meczu 6.10.1946 r. między reprezentacjami Poznań i Gdańsk.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka nożna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne