[Afisz. Incipit] Centralne Mistrzostwa Lekkoatletyczne Związkowych Zrzeszeń Sportowych. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o zawodach na stadionie we Wrzeszczu 24-26 lipca 1953 r.
Keywords: Lekkoatletyka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.