[Afisz. Incipit:] Sala Teatru "Łątki" - Wrzeszcz z cyklu sylwetki kompozytorów Jan Sebastian Bach ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 11.09.1951 r. Wykonawcy: Alina Bolechowska, Lesław Simon, Waldemar Maciszewski, Jerzy Lefeld.