[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Centrala Ogrodnicza Delegatura Powiatowa w Kościerzynie ... podaje do wiadomości, że od dnia ... skupywać będzie po cenach minimalnych... ([wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o skupie warzyw, owoców, miodu i wosku.