[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdyni z dnia 8 października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów głosowania ... ([wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą podziału granic itd. obwodów głosowania.