[Afisz. Incipit] Uchwała Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Gdyni z dnia 8 października 1954 r. w sprawie ustalenia ilości, granic i numerów obwodów głosowania ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1954)
Afisz z tabelą podziału granic itd. obwodów głosowania.
Keywords: Wybory lokalne -- Polska -- 1945-1990 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne