Ratusz - Sala Czerwona - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1984)
Przedstawia Salę Czerwoną w Ratuszu Głównego Miasta w Gdańsku, 1984 r.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie przez autora fot.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie